Novi igrači (zimski prijelazni rok)

Novi igrači (zimski prijelazni rok)

U zimskom prijelaznom roku u Mladost je pristiglo šest novih igrača, koje ćemo Vam predstaviti:

Prvo pojačanje koje predstavljamo je poznato ime, a riječ je od Dinku Gavranoviću koji će pojačati konkurenciju na poziciji vratara. Dinko je izdanak naše škole nogometa, a kao kadet otišao je u NK Varaždin. Nakon Varaždina proveo je četiri sezone ponovno u našim redovima, pa je otišao u NK Bjelovar, da bi posljednje četiri sezone proveo u NK Varaždinu iz kojeg nam se pridružio ove zime. Dobrodošao Dinko!

Drugo pojačanje koje predstavljamo je Toni Bošnjaković, dvadesetogodišnjak rođen u Slavonskom Brodu. U Mladost dolazi iz redova trećeligaša s istoka NK Oriolik iz Oriovca. Toni je upravo u Orioliku započeo svoju nogometnu karijeru, a vrijedi istaknuti kako je svoj kadetski i juniorski staž odradio u prvoligašu NK Rijeka. Snažni i borbeni veznjak zasigurno će biti pojačanje našoj momčadi u borbi za naslov i za plasman u 2.HNL. Dobrodošao Toni!

Najzvučnije pojačanje u zimskom prijelaznom roku je Igor Prijić, riječ je o sjajnom napadaču koji je najbolji strijelac u povijesti trećih liga. Prijić je karijeru započeo u rodnom Osijeku gdje je zabilježio 34 prvoligaška nastupa, a u međuvremenu je nastupao još za Pomorac, Marsoniju, Segestu, Cibaliju, Šibenik, Dugopolje, Lučko, Vinogradar i proteklu jesen za Jarun. Da se radi o ubojitom napadaču govori i podatak da je u sezoni 2018./19. nastupajući za Vinogradar postigao čak 55 pogodaka. Igore dobrodošao!

Novi igrač u Mladosti je dvadesetčetverogodišnji Luka Nakić, rođeni Zagrepčanin koji će našu momčad pojačati u napadačkom dijelu. Luka je svoju nogometnu karijeru započeo u Dubravi, a u međuvremenu je nastupao još za Maksimir, Goricu, Vrbovec, Hrvatski Dragovoljac, Kustošiju, a proteklu jesen odradio je u inozemstvu, točnije u Norveškom Floy IL. U subotu je u službenom debiju za crveno-crni dres upisao pogodak i asistenciju za odličan početak u novom klubu. Dobrodošao Luka!

Još jedno pojačanje u Mladosti je dvadesettrogodišnji Marin Fadić, rođeni Splićanin koji će našu momčad pojačati u obrambenom dijelu, točnije na poziciji desnog beka. Marin je svoju nogometnu karijeru započeo u NK Visu dok je svoje mlađe dane proveo i u splitskom Hajduku, a u međuvremenu je nastupao još za Adriatic, Dugopolje, Hrvace, BŠK Zmaj Blato, GOŠK Dubrovnik, Međimurje, Polet SMnM, a proteklu polusezonu proveo je u drugoligašu NK Croatia Zmijavci. Dobrodošao Marine!

Posljednje pojačanje u zimskom prijelaznom roku koje je stiglo u naš klub je Marko Filipović dvadesetčetverogodišnjak koji će pojačati vezni red naše momčadi. Marko je svoj nogometni put započeo u Libertasu iz Novske, a vrijedi istaknuti kako je nekoliko sezona odradio u mlađim uzrastima NK Lokomotive. Od ostalih klubova nastupao je za Hrvatski Dragovoljac, Vinogradar, Sloga Nova Gradiška, a proteklu jesen proveo je u HNK Segesta iz Siska. Dobrodošao Marko!