PREKID SVIH AKTIVNOSTI

PREKID SVIH AKTIVNOSTI

S obzirom na nove epidemiološke mjere koje je donijela Civilna zaštita Republike Hrvatske, dužni smo Vas obavijestiti kako su sve sportske aktivnosti unutar kluba Mladost Ždralovi do daljnjega prekinute.

Dio spomenutih mjera odnosi se i na sportska natjecanja. Mjerama su privremeno obustavljena sva sportska natjecanja i treninzi u ekipnim sportovima, osim seniorskih natjecanja prvog i drugog stupnja i juniorskih natjecanja na nacionalnoj razini.

Sva ostala natjecanja seniora i mlađih uzrasta i treninzi klubova koji sudjeluju u njima prekidaju se najmanje do 21. prosinca 2020. godine, do kada traju donesene mjere.

NK Mladost Ždralovi se nalazi u skupini klubova kojima je zabranjena bilo kakva aktivnost, pa preostaje samo zahvaliti se svim navijačima i pratiteljima kluba na prekrasnoj podršci u ovoj “Covid-19” godini i poželjeti svima puno sreće, zdravlja i sportskog veselja s našom momčadi u novoj godini!

Planirani početak priprema za proljetni dio 3.HNL Sjever je na rasporedu 11.01.2021., a do tada pratite nas na službenim stranicama kluba.