NAJAVA: Sutra protiv Bjelovara za naslov

NAJAVA: Sutra protiv Bjelovara za naslov

Nakon duge četiri godine naša se momčad ponovno našla u finalu županijskog kupa gdje ćemo sutra na domaćem terenu igrati protiv Bjelovara. U derbijima nikad nema favorita, ali svakako je prednost zbog domaćeg terena na strani Mladosti koja je zadnji put osvojila županijski kup 2016.godine pobjedom u Bereku protiv Tomislava, i pravo je vrijeme da se još jedan trofej nađe u klupskim vitrinama.

Mladost je do finala uspješno prošla četiri prepreke uz visoku gol razliku 26:3. U trećem kolu naši su dečki bili uvjerljivi protiv Ribara savladavši ih s čak 15:1, u osmini finala uslijedila je Čazma koja je poražena s 2:1, dok su utakmice četvrtfinala i polufinala odrađene nedavno gdje je Mladost također bila uvjerljiva (Bilo 5:0 i Dinamo 4:1).

Najbolji strijelac Mladosti u kupu je Matija Vrbanić sa šest pogodak, zanimljivo je da je baš u svakoj utakmici postigao barem jedan pogodak.

 

Sudačka četvorka :

Glavni sudac – Ante Bundović (Bjelovar)

Pomoćnici – Marin Ćosić (Bjelovar) i Mario Abdić (Daruvar)

4.sudac – Kristina Veljačić (Ćurlovac)

Delegat utakmice je Jovo Vujčić iz Blatnice.

Ovom prilikom pozivamo sve naše navijače i simpatizere Mladosti da dođu sutra u Ždralove u velikom broju i da podrže naše dečke u borbi za trofej županijskog kupa. Utakmica počinje u 17:30h.