Na današnji dan osvojena dva trofeja

Na današnji dan osvojena dva trofeja

Nastavljamo se prisjećati lijepih uspomena i postignuća našeg kluba u prošlosti, pa je tako na današnji dan Mladost osvojila dva trofeja (prvenstvo i županijski kup)

Na današnji dan prije devet godina naša je momčad osvojila naslov prvaka 4.HNL Sjever.

U jednoj od najboljih sezona u povijesti kluba Mladost je nadmoćno osvojila prvenstvo, u 26 prvenstvenih kola ostvareno je čak 23 pobjede, a prvi pratitelj zaostao je velikih 19 bodova. Tri dana kasnije sezona je završena na najbolji mogući način jer je u finalu županijskog kupa Mladost savladala Bjelovar s visokih 3:0.

 

Na isti dan prije šest godina naša je momčad osvojila naslov Županijskog kupa, pobijedivši u finalu domaćina NK Daruvar 4:2.

U uzbudljivoj utakmici domaćini su prvi došli u vodstvo, da bi naša momčad zahvaljujući dvostrukom strijelcu Tomislavu Golubiću, te Anti Starčeviću i Mili Sučiću završila posao, i zasluženo osvojila novi trofej u vitrine kluba.

Osvajači kupa: Dinko Gavranović, Marko Marinković, Mile Sučić, Hrvoje Mlinarić, Nikola Vlahović, Mateo Kunić, Jurica Pavić, Zoran Kukec, Hrvoje Trupac, Ivan Starčević, Tomislav Pleić, Filip Cjetojević, Ivan Sabljić, Tomislav Golubić, Josip Kozić. Trener: Nikola Papac.