Minimalan poraz u Trnju

Minimalan poraz u Trnju

Danas je odigrana druga pripremna utakmica u kojoj je naša momčad upisala minimalan poraz od Trnja 1:0. Na odličnom pomoćnom igralištu s umjetnom travom odigrano je vrlo dobro prvo poluvrijeme gdje su obje momčadi imale nekoliko odličnih prigoda, prednjačili su domaćini koji su stvorili više prilika, ali je Srbljanović u par navrata odlično obranio pokušaje domaćina. Mladost je sredinom prvog dijela mogla doći u vodstvo, nakon lijepe akcije udarac Sabljića s deset metara obranio je domaći vratar, par minuta kasnije Mlinarić se našao u još boljoj šansi, ali je njegov pokušaj otišao iznad okvira gola. Na samom kraju poluvremena domaćini su došli u vodstvo, Kurbalić je izveo prekid, a lopta se naposljetku od stative odbila u mrežu za 1:0. U drugom dijelu uslijed brojnih izmjena kod obje momčadi tempo utakmice je pao, velika bitka vodila se na sredini terena gdje niti jedna momčad nije imala pravu prigodu, a u tome je utjecaj imao i vjetar koji je u drugom dijelu pojačao i tako dodatno otežavao igru.

Sljedeća pripremna utakmica na rasporedu je u subotu 08.02. kada Mladost odlazi na gostovanje u Bijelo Brdo gdje će odmjeriti snage protiv drugoligaša BSK-a.

MLADOST: Srbljanović, Kosanović, Nikolić, Bošnjak, Vinicius Muniz, Jakšić, Vrbanić, Trupac, Mlinarić, Kočiš, Sabljić, ( Još su igrali : Renić, Vučak, Buzuk, Ostrman, Mamić, Đuričić, Pranjić, Lukaš, Jelić Balta)