NAJAVA: Gostovanje u Đurđevcu

NAJAVA: Gostovanje u Đurđevcu

Sutra je na rasporedu 4.kolo 3.HNL Sjever u kojem će naša momčad otići na gostovanje u Đurđevac gdje će odigrati susret protiv domaćina NK Graničar.

Nakon uvjerljive pobjede u srijedu u kupu, slijedi gostovanje u kojem će naša momčad pokušati produžiti pozitivan niz i tako se zadržati na vodećem mjestu u prvenstvu. Poslije tri odigrana kola Mladost dijeli vodeće mjesto s Podravcem iz Virja s osvojenih sedam bodova, dok se domaćini iz Đurđevca nalaze na devetom mjestu, s tri osvojena boda, a prošli vikend ostvarili su minimalnu pobjedu protiv Podravine 1:0.

Graničar i Mladost do sada su se susreli samo dva puta, prije devet godina u Đurđevcu utakmica je završila bez pobjednika 1:1, dok je posljednja utakmica između ove dvije momčadi odigrana 20.03.2011. kada je Mladost na domaćem terenu bila bolja rezultatom 2:0.

Djelitelj pravde u susretu protiv Graničara bit će Filip Hirš iz Varaždina. Njegovi pomoćnici Jurica Šprem (Varaždin) i Mladen Matić (Virovitica) , dok četvrti sudac Ante Bundović dolazi iz Bjelovara. Delegat utakmice je Ivan Bračko iz Koprivnice.