NAJAVA: Derbi na otvaranju prvenstva

NAJAVA: Derbi na otvaranju prvenstva

Nakon mjesec i pol dugih priprema i odigranih 5 pripremnih utakmica konačno smo dočekali prvenstvenu utakmicu za bodove. U subotu kreće dugo iščekivano prvenstvo u novoosnovanoj 3. HNL – Sjever, a odmah u prvom kolu na Brdu se igra derbi gdje će naša momčad dočekati jednog od glavnih favorita za osvajanje prvenstva NK Polet iz Svetog Martina na Muri.

Mladost je zadržala momčad iz prošle sezone, te nam se kao pojačanje priključio Mateo Jakšića iz Osijeka. Što se gostiju tiče kod njih ima dosta poznatih imena, a najpoznatije je zasigurno Josip Brezovec koji iza sebe ima dosta dobru karijeru.

Ovo će biti peti međusobni susret između ove dvije momčadi, a u prethodnim ogledima obje su momčadi ostvarile po dvije pobjede.

28.10.2012. – NK Polet – NK Mladost 3:1

04.05.2013. – NK Mladost – NK Polet 1:0

28.09.2013. – NK Polet – NK Mladost 2:1

12.04.2014. – NK Mladost – NK Polet 5:2

Djelitelj pravde u susretu protiv Poleta bit će Marko Dergez iz Đurđevca. Njegovi pomoćnici Ivan Iveljić (Kamešnica) i Matej Mađerić (Koprivnica) , dok četvrti sudac Tomislav Hlevnjak dolazi iz Herešina. Delegat utakmice je Mirko Penava (Cabuna).

Utakmica je na rasporedu u 17:30h, samim time pozivamo sve navijače i simpatizere Mladosti da dođu, te da podrže našu momčad na otvaranju prvenstva.