NAJAVA: U Ždralove dolazi Belišće

NAJAVA: U Ždralove dolazi Belišće

Sutra je na rasporedu 29.kolo 3.HNL Istok u kojem će Mladost u posljednjoj prvenstvenoj domaćoj utakmici dočekati vrlo dobre goste iz Belišća. Naša momčad je u odličnoj formi, u posljednje tri utakmice nije poražena, a kada bi se gledao samo proljetni dio natjecanja tu smo u samom vrhu na drugom mjestu.

Što se tiče našeg protivnika Belišće ove sezone igra odličan nogomet, nalaze se na visokom četvrtom mjestu, a potvrda kako se radi o ozbiljnom klubu je ta da su poslali zahtjev za 2.HNL, međutim nisu uspjeli dobiti licencu. Belišće je na gostovanjima osvojilo deset bodova, uz dvije pobjede četiri puta su remizirali, dok su poraženi osam puta.

Bit će ovo deseti međusobni susret ove dvije momčadi, a zadnji je odigran u jesenskom dijelu 3.HNL Istok kada je Mladost poražena na gostovanju 3:1. U dosadašnjih devet utakmica Mladost je upisala tri pobjede, dvije utakmice su završile bez pobjednika, dok su nogometaši Belišća slavili četiri puta.

Djelitelj pravde u susretu protiv Belišća bit će Filip Hirš (Varaždin), prvi pomoćni Miro Hantak (Vinica), drugi pomoćni Jurica Šprem (Varaždin), dok će četvrti sudac biti Ivan Slunjski iz Varaždina.

Pozivamo sve naše navijače i simpatizere kluba da dođu u subotu i da pruže podršku igračima u zadnjoj domaćoj prvenstvenoj utakmici ove sezone.