Omladinska škola: Mladost uvjerljiva

Omladinska škola: Mladost uvjerljiva

Za vikend su svoje utakmice odigrali i naši mlađi uzrasti koji su bili vrlo uspješni protiv svojih protivnika.

U subotu su prvi na tereni izašli početnici koji su ostvarili najuvjerljiviju pobjedu ove sezone savladavši na Brdu Rudar iz Murskog Središća 9:1. Četiri zgoditka za Mladost postigao je Furmek, dvostruki strijelac bio je Štefec, dok su gostujuću mrežu tresli još Tabaček, Đurak i Milković.

U isto vrijeme kada su igrali početnici igrali su mlađi pioniri koji su ostvarili tek drugu pobjedu sezone 2:0, a golove su postigli Ivanuš i Čordaš.

Na samom kraju svoju utakmicu su odigrali i pioniri koji su u samoj završnici susreta ostali bez pobjede odigravši 2:2. Golove za Mladost postigli su Vujašković i Čer.

U nedjelju su do uvjerljivih pobjeda stigli kadeti i juniori. Kadeti su prvi izašli na teren te su s visokih 7:0 savladali Ivančicu, tri zgoditka za Mladost postigao je Radošević, dok su se u listu strijelaca upisali još Đuričić, Mesar, Skukan i Matić.

Zadnju utakmicu u nedjelju odigrali su juniori koji su ostvarili najuvjerljiviju pobjedu ove sezone savladavši Slobodu iz Varaždina s visokih 8:0. Tri zgoditka na utakmici postigao je Roko Vučak, po dva gola postigli su Martin Buzuk i Adrijan Coha, dok se u listu strijelaca upisao još i Vedran Kočiš.

Raspored nadolazećih utakmica :

25.05.

Početnici NK Radnik Križevci – NK Mladost
Mlađi pioniri – NK Radnik Križevci – NK Mladost
Pioniri – NK Radnik Križevci – NK Mladost

26.05.

Kadeti – NK Graničar Đurđevac – NK Mladost
Juniori – NK Graničar Đurđevac – NK Mladost