NAJAVA: Mladost gostuje u Vukovaru

NAJAVA: Mladost gostuje u Vukovaru

Sutra je na rasporedu 28.kolo 3.HNL Istok u kojem će Mladost otići na pretposljednje gostovanje ove sezone u Vukovar. Nakon što je naša momčad iskoristila dobar raspored i u vezane dvije domaće utakmice (Zrinski, Oriolik) ostvarila isto toliko pobjeda slijedi gostovanje u Borovom Naselju gdje Mladost tradicionalno igra dobro.

Što se tiče našeg protivnika, Vukovar se nalazi na 14. mjestu s 26 osvojenih bodova, a ovaj tjedan nisu igrali jer je utakmica u Jurjevcu odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Vukovar je gotovo sve bodove osvojio na domaćem terenu, u 13 odigranih utakmica upisali u šest pobjeda, tri puta nije bilo pobjednika, dok su četiri puta upisali poraze.

Bit će ovo deseti međusobni susret ove dvije momčadi, a zadnji je odigran u jesenskom dijelu 3.HNL Istok kada je Mladost zahvaljujući Tomislavu Pleiću pobijedila 3:2. U dosadašnjih devet utakmica Mladost je upisala čak sedam pobjeda, od toga vrijedi izdvojiti i posljednju u Vukovaru kada je bilo 3:0 za našu momčad. Vukovar je ostvario samo dvije pobjede i to obje na domaćem terenu.

Što se tiče izostanaka Mladost neće moći računati na dva igrača, zbog akumuliranih žutih kartona protiv Vukovara neće igrati Matija Vrbanić i Ivan Sabljić.

Djelitelj pravde u susretu protiv Vukovara bit će Krešimir Vidačić (Osijek), prvi pomoćni Dino Galinec (Našice), drugi pomoćni Hrvoje Rikert (Osijek), dok će četvrti sudac biti Stjepan Barišić iz Osijeka.