NAJAVA: U Ždralove dolazi Zrinski

NAJAVA: U Ždralove dolazi Zrinski

U subotu je na rasporedu 26.kolo 3.HNL Istok u kojem će Mladost na domaćem terenu dočekati NK Zrinski iz Jurjevca. Nakon prošlotjednog nesretnog poraza u Ivankovu kod Bedema prekinut je niz naše momčadi od pet uzastopnih utakmica bez poraza. Što se tiče našeg sljedećeg protivnika nogometaši Zrinskog su novaci u ovoj ligi, te će po prvi puta gostovati na Brdu u Ždralovima. U proteklom kolu Zrinski je na domaćem terenu izgubio od Oriolika s minimalnih 1:0, a kada se gledaju utakmice u gostima, tu su odmah iza Cibalije kao drugi najbolji gost u ligi.

Bit će ovo drugi međusobni susret ove dvije momčadi, a jedini je odigran u jesenskom dijelu natjecanja kada je u Jurjevcu završilo 1:1, jedini pogodak za našu momčad postigao je Tomislav Pleić.

Što se tiče izostanaka Mladost neće moći računati na čak četiri igrača, zbog žutih i crvenih kartona protiv Zrinskog neće igrati Ivan Bošnjak, Marin Nikolić, Marin Renić i Vedran Furmek.

Djelitelj pravde u susretu protiv Zrinskog bit će Patrik Kolarić (Čakovec), prvi pomoćni Edvin Zobec (Čakovec), drugi pomoćni Jurica Šprem (Varaždin), dok će četvrti sudac biti Marko Đurđek iz Varaždina.