Omladinska škola: Rezultati

Omladinska škola: Rezultati

Za vikend su svoje utakmice odigrali i naši mlađi uzrasti koji su više manje bili uspješni na gostovanju u Ludbregu kod Podravine.

U subotu su prvi na tereni izašli početnici koji su preokretom upisali 11.prvenstvenu pobjedu savladavši Podravinu 2:1. Golove za početnike postigli su Ivan Đurak i Leo Furmek.

U isto vrijeme kada su igrali početnici igrali su mlađi pioniri koji su u samoj završnici nesretno poraženi. Domaćini su vrlo rano došli u vodstvo, ali naši su dečki zahvaljujući dvostrukom strijelcu Luki Čordašu preokrenuli rezultat na 2:1. Ipak u samoj završnici Podravina preokreće rezultat u svoju korist i pobjeđuje 3:2.

Na samom kraju svoju utakmicu su odigrali i pioniri koji su bez većih problema zahvaljujući Nikoli Vujaškoviću koji je postigao dva zgoditka ostvarili pobjedu 2:0.

U nedjelju su kadeti poraženi 2:1, jedini pogodak za Mladost postigao je Antonio Đuričić, dok su juniori jučer nastavili odličan niz bez poraza savladavši Podravinu s minimalnih 1:0, a pogodak je postigao Marko Pranjić.

Raspored nadolazećih utakmica :

11.05.

Početnici – NK Varteks – NK Mladost
Mlađi pioniri – NK Varteks – NK Mladost
Pioniri – NK Varteks – NK Mladost

12.05.

Kadeti – NK Varaždin – NK Mladost
Juniori – NK Varaždin – NK Mladost