Najava: Gostovanje u Požegi

Najava: Gostovanje u Požegi

U subotu je na rasporedu 23.kolo 3. HNL Istok u kojem će naša momčad otići na gostovanje u Požegu gdje će odmjeriti snage protiv Slavonije. Nakon uvjerljive pobjede protiv Koprivnice prošli tjedan, naša će momčad probati nastaviti dobru igru na gostovanjima, te doći do pozitivnog rezultata. Nogometaši Slavonije u odličnoj su formi što pokazuju i rezultati, ostvarili su pet uzastopnih pobjeda, te se trenutno nalaze na 6.mjestu na tablici.

Bit će ovo 14. međusobni susret protiv Slavonije, a zadnji je odigran u Ždralovima u jesenskom dijelu (8.kolo 3.HNL Istok) kada je naša momčad golovima Mile Sučića i Luke Šipraka bila bolja 3:1. U službenim međusobnim susretima naša je momčad ostvarila 6 pobjeda, dok je Slavonija tri puta bila bolja, a isto toliko puta nije bilo pobjednika.

Što se tiče izostanaka Mladost neće moći računati na Boška Kosanovića koji je u zadnjem kolu dobio žuti karton, pošto mu je to treći akumulirani morat će propustiti ovu utakmicu.

Djelitelj pravde u susretu protiv Slavonije bit će Dražen Matasović iz Đakova, prvi pomoćni sudac Dino Galinec dolazi iz Našica dok drugi pomoćni Hrvoje Rikert i četvrti sudac Stjepan Barišić dolaze iz Osijeka.